Descoperă povestea impresionantă a bebelușului Brody!

Sara și Chris Eidam află că vor avea un copil și refuză să facă avort.

Trei luni mai târziu, Sara primește o veste care îi frânge inima. În a 24-a  săptămână de sarcină, ecografia a arătat că bebelușul avea buza și valul palatin despicate.

Depistarea i-a îngrijorat pe cei doi, însă ei erau tare încântați pentru că urmau să aibă un copil. Astfel, Sara a dat naștere unui frumos băiat căruia i-au pus numele Brody.

Copiii născuți cu despicaturi labio-palatine suferă adesea intervenții chirurgicale și tratamente multiple pentru a putea mânca și a vorbi, dar Shara și Chris care nu-și permiteau o astfel de operație.  Ei au hotărât să schimbe percepția oamenilor despre starea fiului lor.

Sara a primit o mulțime de comentarii răutăcioase când a postat imagini cu fiul ei pe instagram, dar a reușit să treacă peste:

 „Am decis să educ mai degrabă decât să creez o confruntare, deoarece asta vreau ca Brody să facă în viitor. Vreau ca el să educe, să devină un apărator pentru tinerii care nu pot vorbi.”

Într-o seară, Sara a ieșit să ia cina cu Brody și câțiva prieteni. Când ospătarul a adus nota de plată, ea a rămas uimită. Alături de nota de plată era un cec de 1000$ și un bilețel pe care scria:

 „Pentru copilul tău frumos!”

Sara a fost copeșită de emoții:

 „Imediat mi-au dat lacrimile, și fericirea pe care am simțit-o în inimă este de nedescris.”

Darul generos i-a ajutat pe Sara și Chris să plătească pentru o parte din costurile de îngrijire medicală ale lui Brody.

Pentru un bebeluș aflat în starea lui Brody este greu să mănânce, să bea, să zâmbească, să vorbească și uneori chiar să respire.

 Datorită intervenției chirurgicale, Brody va putea mânca și vorbi în viitor.

 Ambii părinți sunt extrem de recunoscători pentru gestul neașteptat al acelui străin care i-a schimbat viața copilului lor. 

 Părinții lui Brody știau că un copil este mai mult decât felul în care acesta arată și îl iubeau oricum pe fiul lor.

Haideți să facem din starea lui Brody un exemplu de generozitate și bunătate!

Toți copiii merită respect, iubire și cea mai bună șansă în viață, indiferent de felul în care  arată.

Link:https://www.facebook.com/104002822975118/posts/3088235451218492/

Adaugă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *